• Av铆s Legal

  • El lloc web i el domini individual.cat corresponen a persones f铆siques amb:

   CIF: X7873849Y
   Adre莽a: C/ Vilanova, 54, Copons, 08289, Barcelona, Espa帽a
   Tel猫fon: 650 294 131
   Correu electr貌nic: [email protected]

   Propietat intel路lectual i industrial

   Els continguts d’aquest lloc, inclosos els textos, imatges i dissenys gr脿fics, pertanyen a l’individu oa tercers que han autoritzat el seu 煤s. Individual presenta aquests continguts amb finalitats d’informaci贸 i publicitat. Qualsevol 煤s d’aquests dissenys, imatges o textos ha de mencionar expressament la seva pertinen莽a a l’individu que es reserva el dret d’iniciar les accions legals pertinents per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel路lectual o industrial.

   Protecci贸 de dades

   Les dades personals que es poden obtenir a trav茅s del formulari de contacte d’aquesta p脿gina o mitjan莽ant la recepci贸 de correus electr貌nics es tracten amb la m脿xima confidencialitat i nom茅s s’utilitzaran per atendre les sol路licituds d’informaci贸 o consultes.

   Les dades obtingudes en el formulari d’inscripci贸 d’un nou usuari, s’incorporaran a un fitxer creat per individual.cat i s’utilitzar脿 per gestionar les relacions amb els clients i les comandes de seguiment. En qualsevol moment, pot exercir els seus drets d’acc茅s, rectificaci贸, oposici贸 al tractament i cancel路laci贸 contactant a Individual de qualsevol manera.

   Responsabilitat sobre el contingut

   Encara que actua individualment amb la m脿xima dilig猫ncia possible, pot ser que alguna informaci贸 o informaci贸 no estigui completament actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web consulti. 脡s per aix貌 que els estats individuals afirmen que les refer猫ncies dels productes i preus que es presenten a la seva p脿gina web tenen una funci贸 indicativa i no es requereix la confirmaci贸 expressa individual d’un enc脿rrec.

   Individual es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ av铆s, la presentaci贸, configuraci贸 i continguts del lloc web.

   L’usuari no ser脿 responsable de la informaci贸 que es pugui obtenir a trav茅s d’enlla莽os inclosos al lloc.

   脷s de galetes

   Individual informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en els processos de funcionament interns.

   Condicions d’煤s

   L’煤s d’aquest lloc web implica l’acceptaci贸 plena dels termes i condicions d’aquest av铆s legal. Els possibles conflictes relacionats amb aquest lloc web es regiran exclusivament per la llei de l’Estat espanyol. Qualsevol usuari del lloc web, independentment de la jurisdicci贸 territorial a partir del qual es produeixi l’acc茅s, accepta el compliment i el respecte d’aquestes cl脿usules amb ren煤ncia expressa a qualsevol altra jurisdicci贸 que pugui correspondre.